Rental solutions logotip

Od ideje do izvedbe

DODATNE STORITVE

Ali imate zazidljivo ali nezazidljivo parcelo? Naši strokovnjaki lahko vaše neizkoriščeno zemljišče spremenijo v donosno nepremičnino. Z vami smo od začetka do zaključka in pri trženju nepremičnin za turistične namene. Poskrbimo za vse.

  • Imate neizkoriščeno zemljišče, a ne veste, kako bi ga spremenili v dobičkonosen nepremičninski projekt? Mi vam lahko pomagamo! Imamo ekipo strokovnjakov, ki vam bodo pomagali od ideje do realizacije.
  • Smo vaš partner od samega začetka. Najprej vam bomo pomagali pri načrtovanju projekta, nato pa vam bomo pomagali pri gradnji in trženju vaše nepremičnine za turistične namene.
  • Ne skrbite, mi se bomo vsega lotili sami. Poskrbeli bomo za pridobitev vseh potrebnih dovoljenj, izbiro ustreznih gradbenih materialov in izvajalcev ter zagotovili, da bo vaš projekt končan pravočasno in v skladu z vašimi pričakovanji.
  • Želimo, da se lahko vi osredotočite na druge stvari, medtem ko mi skrbimo za vaš nepremičninski projekt. Zato bomo poskrbeli za vsak korak v procesu gradnje in vam redno poročali o napredku projekta.
  • Sodelovanje z nami je enostavno in učinkovito. Preprosto nam povejte svoje želje in pričakovanja, mi pa vam bomo pomagali pri uresničitvi vaših sanj o dobičkonosnem nepremičninskem projektu.